sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Românii sunt deștepți... și-n ale bucătăriei!

Românii sunt deștepți! Așa sună slogan-ul unei campanii recent lansate de McCann, prin intermediul ciocolatei Rom (ciocolata copilăriei mele). Am citit de această campanie pe refresh și deși în ultimul timp am abandonat blog-ul, am zis că e o idee prea tare ca să nu o promovez. Știu că nu am sute de cititori/comentatori, dar orice articol în plus poate schimba ceva.
 Am citit comentariile multora, nu vreau să comentez despre cât de idioți sunt unii care cred că e o vrăjeală, un rahat de idee de promovare pentru McCann, bla, bla, manipulare. Luați o carte și învățați definiția manipulării! Vorba aia, gândește-te de 2 ori înainte să spui/scrii ceva pentru că poți ajunge la o altă vorbă, "dacă tăceai, filosof rămâneai".
Revenind la ideea cu românii sunt deștepți, eu chiar susțin asta. Avem cântăreți buni, actori buni, jurnaliști buni, agenții de publicitate creative, ba chiar și bucătari extraordinari. Pentru că fiecare articol trebuie să conțină ceva bun despre români, am decis să aduc vorba puțin de tot despre bucătărie. Cui nu-i plac sarmalele, cozonacul specific românesc, tochiturile, mămăliguța cu brânză și smântână, pastrama, plăcintele, ciocolata Rom? Tre' să fii prea snob și cu ceva-n dos să spui că nu îți place bucătăria specific românească. Asta e părerea mea, poți să spui că te manipulez, n-ai decât. Nu e un articol plătit, îmi place ciocolata Rom de când eram mică, nu m-a pus nimeni să scriu despre ea. Așa am considerat eu, că merită adusă în discuție, îi mulțumesc bucătarului care a inventat-o! Eu chiar cred că avem și oameni care merită. Românii sunt deștepți, mai ales cei care au gândit treaba asta!  Bravo lor!

Un comentariu:

Criss spunea...

http://cristinasfashionworld.blogspot.ro/2014/01/giveaway-time.html te astept sa intri! pupici